ВІД ПРОВІДНОГО ІТАЛІЙСЬКОГО ВИРОБНИКА ПРОСЕККО
ТА ВІД ПРЯМОГО ІМПОРТЕРА
Варі Рассел
Food Marketing Expert
МИ І НАШ ПАРТНЕР
Ми працюємо на українському ринку пива та алкогольних напоїв на розлив з 2007 року.
Наш італійський партнер, компанія Serena Wines, – загальновизнаний світовий лідер у виробництві просекко і розливних ігристих і тихих вин, що першим у світі в 1987 році почав розливати свої ігристі вина в кеги саме для клієнтів з сегменту HoReCa.
ПРЯМИЙ ІМПОРТЕР
Наша компанія – прямий імпортер і постачальник італійських розливних ігристих і тихих вин в кегах від світового лідера з виробництва просекко, компанії Serena Wines.
Ви отримуєте від нас ці розливні вина в кегах з мінімальною націнкою.
І від наших регіональних дистриб'юторів – теж.
ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ
Розливне вино з кеги прискорює процес обслуговування клієнта та знімає з Вас необхідність списання відкритих пляшок з вином, що залишилося всередині і втратило свій аромат і смак. Тобто, вино з кеги знижує Ваші витрати...
Наші ігристі вина в кегах – основа таких всесвітньо відомих італійських коктейлів, як Спрітц, Белліні і Мімоза.
ОДНОРАЗОВІ КЕГИ
Кеги – пластикові і одноразові, тобто,
їх не потрібно складувати та обліковувати...
Просто віддайте їх нашому водієві, коли він привезе вам наступну партію або відвезіть використані кеги до бабусі у село – і вона засолить в них капусту.) Або огірки. У будь-якому випадку придумає щось путнє, і Вам не потрібно буде ламати голову.)
Ігристе сухе біле вино із сортів білого винограду, включаючи сорт GLERA
Органолептичні характеристикиКолір: солом’яно-жовтийАромат: характерний, фруктовийСмак: сухий, округлийТемпература подачі: 6/8 градусів
Фізико-химічні характеристики:Алкоголь % : 10,5Цукровий осад : 9-13 г/л
Інформація про використання кегів:Робочий тиск : 2,8 – 3,0 атмКеги пластикові одноразові
Ігристе сухе біле вино із сорту винограду GLERA
Органолептичні характеристики
Колір: солом’яно-жовтий
Аромат: характерний, фруктовий
Смак: сухий, округлий
Температура подачі: 6/8 градусів
Фізико-химічні характеристики:
Алкоголь, % : 10,5
Цукровий осад : 11-16 г/л
Інформація про використання кегів:
Робочий тиск : 2,8 – 3,0 атм
Кеги пластикові одноразові
Ігристе сухе рожеве вино із сортів винограду GLERA та PINOT NOIR
Органолептичні характеристики
Колір: ніжно-рожевий
Аромат: характерний, фруктово-ягідний
Смак: насичений, округлий
Температура подачі: 6/8 градусів
Фізико-химічні характеристики:
Алкоголь % : 10,5
Цукровий осад : 10-14 г/л
Інформація про використання кегів:
Робочий тиск : 2,8 – 3,0 атм
Кеги пластикові одноразові
Ігристий ароматизований коктейль з виноматеріалів
Органолептичні характеристикиКолір: інтенсивний, пурпурно-рубиновийАромат: характернийСмак: насичений, округлийТемпература подачі: 6/8 градусів
Фізико-химічні характеристики:Алкоголь % : 8,0Цукровий осад : 70-75 г/л
Інформація про використання кегів:Робочий тиск : 2,2 атмКеги пластикові одноразові
Для розливу наших ігристих вин потрібно звичайне обладнання для розливу пива і забірна головка Флеш, тип А.
Ми професіонали і поважаємо своїх партнерів і клієнтів.Тому ми пропонуємо і продаємо на українському ринку ІТАЛІЙСЬКЕ СУХЕ ІГРИСТЕ ВИНО У КЕГАХ НА РОЗЛИВ – FRIZZANTE PIU' FIZZ, але не називаємо його ПРОСЕККО У КЕГАХ/PROSECCO У КЕГАХ, хоча воно виготовлено, в-основному, з того ж сорту винограду ГЛЕРА/GLERA.
Чому ми не називаємо наше італійське ігристе вино – розливне просекко або просекко у кегах? – За італійським і міжнародним законодавством просекко (prosecco) можна називати лише вино, що розлите в скляні пляшки, і Асоціації виробників Prosecco DOC і DOCG дуже уважно стежать за цим у всьому світі, включаючи Україну, через своїх юридичних партнерів.
Якщо хтось в Україні пропонує Вам «просекко в кегах» – це не є цілком коректно з юридичної точки зору. Просто майте це на увазі, коли розробляєте меню для свого ресторана, бара, кафе...
Слабоалкогольний коктейль, що представляє собою суміш білого сухого або ігристого вина (традиційно просекко), настоянок Апероль або Кампари і содової води. Дуже популярний в якості аперитиву в області Венеція, а тепер і у світі. Класифікується як газований коктейль.
Входить до числа офіційних коктейлів Міжнародної асоціації барменів (IBA), категорія «Напої нової ери».
Алкогольний коктейль, винайдений у Венеції в
першій половині XX століття. Являє собою суміш ігристого вина
(традиційно просекко) і персикового пюре, часто подається на
святах. Це один з найпопулярніших коктейлів Італії. Класифікується як газований коктейль. Входить до числа офіційних коктейлів Міжнародної асоціації барменів (IBA) в категорії «Сучасна класика», що свідчить про його популярність у публіки і про його визнання в професійному світі.
Алкогольний коктейль, який представляє собою суміш шампанського або просекко і свіжого апельсинового соку. Алкогольною основою коктейлю є ігристе вино. Відноситься до того ж типу коктейлів, що і «Белліні», «Россіні», «Тінторетто».
Класифікується як газований коктейль. Входить до числа офіційних коктейлів Міжнародної асоціації барменів (IBA), категорія «Сучасна класика».